معرفی کامل نرم افزار کورل دراو و آموزش آن در ایزی دیزاین
کورل دراو را می توان رقیب نرم افزار ایلوستریتور شرکت ادوبی دانست. قدرت نرم افزار کورل دراو در زمینه تصاویر برداری بسیار بالاست و در حال حاضر رقابت بسیار شدیدی بین کورل دراو و ایلوستریتور وجود دارد. در این مقاله قصد داریم به معرفی نرم افزار کورل دراو و کاربردهای آن در دنیای گرافیک بپردازیم.
معرفی نرم افزار کورل دراو
کورل دراو یک نرم افزار برداری است که برای رسم و ویرایش وکتورها به کار می رود. تصاویر برداری به مجموعه تصاویری گفته می شود که با افزایش سایز، کیفیت آن ها تغییر نمی کند. در مقابل تصاویر پیکسلی که معمولا در فتوشاپ استفاده می شود، با کاهش و افزایش سایز، کیفیت آن ها نیز تغییر می کند.
کورل دراو توسط یک شرکت کانادایی به نام شرکت کورل تولید و عرضه شده است. این شرکت تا قبل از معرفی کورل دراو چندان معروف نبود و معرفی این نرم افزار نقطه پرشی برای این شرکت کانادایی شد.
اولین نسخه کورل دراو در سال 1991 معرفی شد و تا امروز هجده نسخه از این نرم افزار به بازار عرضه شده است که جدیدترین نسخه آن در حال حاضر CorelDRAW Graphics Suite2018 می باشد.
ویژگی های کورل دراو
نرم افزار کورل دار دارای ویژگی های بسیار خوبی برای طراحی وکتورها می باشد. فرمت اختصاصی کورل دراو Cdr می باشد که البته این نرم افزار از حدود صد فرمت مختلف تصویری پشتیبانی می کند که آمار فوق العاده ای برای یک نرم افزار گرافیکی محسوب می شود. پشتیبانی از فایل های فتوشاپ و مجموعه آفیس مایکروسافت از دیگر ویژگی های برجسته کورل دراو است.
از ویژگی های دیگر کورل دراو می توان به دقت بالای آن در طراحی وکتورها اشاره کرد. شما می توانید با استفاده از این نرم افزار، تصاویر برداری و وکتورها را با کامل ترین جزییات و دقیق ترین خطوط طراحی کنید و کورل دراو در این مورد از بسیاری از رقبای خود جلوتر است.
کورل دراو به طور کامل از زبان شیرین فارسی پشتیبانی می کند و کاربر بدون هیچ مشکلی و به راحتی می تواند در این نرم افزار به صورت فارسی تایپ کرده و از متون فارسی استفاده کند.
کاربردهای کورل دراو
کورل دراو در بخش ها و صنایع مختلفی کاربرد دارد که مهمترین آن عبارتند از:
1 – کارخانجات پارچه بافی
در کارخانجات پارچه بافی، برای طراحی پارچه از کورل دراو استفاده می کنند. ابتدا طرح توسط نرم افزار کورل دراو آماده شده و سپس به دستگاه چاپ پارچه ارسال می شود.
2 – شرکت های تبلیغاتی
اکثر شرکت های تبلیغاتی و تابلوسازی برای ساخت آرم های تبلیغاتی و برش لوگوها از دستگاه کاترپلاتر استفاده می کنند که ورودی این دستگاه، فایل طراحی شده توسط کورل دراو است.
3- طراحان گرافیک
برای ساخت لوگو و آرم های مختلف، طراحان گرافیک از کورل دراو استفاده می کنند. البته در طراحی های حرفه ای، از مجموع چندین نرم افزار مختلف مانند فتوشاپ، ایلوستریتور، کورل دراو و … استفاده می شود که در مورد بقیه نرم افزارها در سایت ایزی دیزاین به طور مفصل صحبت کرده ایم و با یک جستجوی ساده می توانید به مقالات متعدد در مورد نرم افزارهای گرافیکی دسترسی پیدا کنید.
کاربرد کورل دراو برای طراحی به این موارد ختم نمی شود و در طرح های دیگر مانند کارت ویزیت، پوستر، کاتالوگ و … نیز از کورل دراو استفاده می شود.
بازار کار کورل دراو
به طور کلی در حال حاضر بازار کار برای افراد متخصص گرافیک بسیار خوب است. اگر شما این نرم افزار را به طور کامل و حرفه ای یاد بگیرید، مطمئن باشید هیچ وقت بیکار نخواهید شد. فقط کافی است در کنار یادگیری کورل دراو، کمی خلاقیت از خود نشان دهید تا شرکت های بزرگ و کوچک مشتاق استخدام شما شوند. همچنین با استفاده از سایت های فریلنسری می توانید پروژه های مختلف را به صورت دورکاری پذیرفته و در منزل خود به انجام سفارشات مختلف بپردازید.
یکی از مهمترین مزایای یادگیری نرم افزارهای گرافیکی مانند کورل دراو، احتیاج نداشتن شما به سرمایه زیاد است. فقط با داشتن یک کامپیوتر شخصی یا لپ تاپ می توانید درآمدهای بسیار عالی کسب کنید.
آموزش کورل دراو را از کجا شروع کنیم؟
یادگیری کورل دراو اصلا کار سختی نیست و اگر به آن علاقه داشته باشید، به راحتی می توانید آن را بیاموزید. ما در ایزی دیزاین مقالات آموزشی زیادی را در مورد آموزش کورل دراو منتشر کرده ایم که به صورت رایگان می توانید به تمام آن ها دسترسی داشته باشید و استفاده نمایید.
اگر از لحاظ بودجه و زمان نیز محدودیت چندانی ندارید، کلاس های حضوری آموزشی که در آموزشگاه ها برگزار می شود می تواند گزینه مناسبی برای یادگیری کورل دراو باشد.
خوشبختانه در سال های اخیر، فایل های آموزشی متنی و ویدئویی که به صورت رایگان در سطح اینترنت منتشر می شود بسیار زیاد شده است و کاربران با هر سطح دانشی می توانند از این فایل های آموزشی استفاده کنند. مهمترین نکته که باید به آن عمل کنید، تمرین فراوان است. سعی کنید یادگیری کورل دراو را به صورت اصولی و از سطح پایه آغاز کنید و تا زمانی که به یک مبحث به طور کامل مسلط نشدید، به سراغ مباحث دیگر نروید. اگر همین نکته به ظاهر ساده و کوچک را رعایت کنید، قطعا در یادگیری کورل دراو پیشرفت چشمگیری خواهید داشت.
مدت زمان آموزش کورل دراو
خیلی از کاربران در هنگام شروع یادگیری کورل دراو این سوال را مطرح می کنند که یادگیری کامل این نرم افزار چقدر زمان نیاز دارد؟ در پاسخ به این سوال باید خدمت شما دوستان عرض کنیم که یادگیری کورل دراو کاملا بستگی به استعداد شما و وقتی است که برای یادگیری این نرم افزار صرف می کنید. یک کاربر با استعداد متوسط و تمرین حدود 4 ساعت در روز، می تواند در مدت زمان حدود 4 تا 6 ماه تا حدود زیادی به کورل دراو مسلط شده و برای ورود به بازار کار آماده شود.
سخن پایانی
امروزه شرکت ها به افراد متخصص نیاز مبرم دارند. اگر قصد دارید یک کار خوب با درآمد خوب داشته باشید، سعی کنید در نرم افزارهای گرافیکی مانند کورل دراو متخصص شوید و تا حد امکان بر نکات و ترفندهای آن مسلط شوید.
آموزش کورل دراو x7 ، آموزش کورل دراو x8 ، آموزش تصویری کورل ، آموزش قدم به قدم کورل دراو ، اموزش کامل کورل دراو ، آموزش کار با کورل دراو ، آموزش coreldraw