آموزش جعبه ابزار در افترافکت ⭐️

صفحه اصلی » وبلاگ » افترافکت » آموزش جعبه ابزار در افترافکت

همانطور که میدانید تولید محتوا، سئو و دیجیتال مارکتینگ این روزها تبدیل به داغترین مباحث روز شده است چرا که همه شرکتها سعی می کنند با کمک فضای اینترنت و شبکه های اجتماعی به تبلیغ و نتیجتاً تولید پول بپردازند و اگر نگویم بهترین، بی شک یکی از بهترین و سرگرم کننده ترین محتواها انیمیشن ها هستند، تا قبل از تولد نرم افزارهای قدرتمند و ساده ای مانند افترافکت در انحصار شرکتها و نفراتی بود که به طور تخصصی در رشته گرافیک کار میکردند ولی قدرت افترافکت و سادگی کار را برای همه آسان کرده و به راحتی می توان به تولید انیمیشن پرداخت.

 

مقدمه ای بر افترافکت

افترافکت یک نرم افزار قدرتمند از مجموعه نرم افزارهای شرکت ادوبی است، این نرم افزار سازگاری بسیار خوبی با سایر نرم افزارهای این شرکت داشته و می تواند با همکاری خوبی در کنار دیگر نرم افزارها به ساده کردن کار طراحی و انیمیشن سازی بپردازد، این یک نرم افزار عالی و قدرتمند است که به شما کمک می کند در کمتر از چند ساعت یک انیمیشن زیبا طراحی و بسازید.

این نرم افزار نیز مانند دیگر نرم افزارها یکسری ابزار و فضای کار در اختیار کاربر می گذارد، یک منو در بالای صفحه، یک نوار ابزار در قسمت پائینی منو و همینطور پنل هایی که کمک می کنند تا شما کارتان را شروع کنید.

جعبه ابزار افترافکت

0112 - آموزش جعبه ابزار در افترافکت

 

معرفی منوها و ابزارهای نرم افزار افترافکت

منوی اول در صفحه اصلی افترافکت شامل منوهای File، Edit، Composition و دیگر منوهایی است، اکثر این منوها، از جمله مواردی هستند که در دیگر نرم افزارها هم دیده اید، ولی برخی از منوها در این قست مانند منوی Composition از جمله منوهای اختصاصی در این نرم افزار هستند، در طول آموزش با تمامی این منوها و کاربرد آنها آشنا خواهید شد.

در زیر این منو یک سری ابزار در اختیار شما قرارداده شده است، ابزارهایی مانند قلم، پاک کن، فلش و غیره که در نرم افزار فتوشاپ نیز وجود  دارند و دقیقا همان کاربردها را در این نرم افزار نیز خواهند داشت، اگر شما فتوشاپ را ندیده اید و یا با این نرم افزار کار نکرده اید نگران نباشید، در طول این آموزش این ابزارها برای شما توضیح داده خواهد شد.

 

آموزش کار با ورکشاپ افترافکت

یکی از مشکلاتی که در زمان کار با این نرم افزار برای شما پیش خواهد آمد زمانی است که پنجره های زیادی را باز کرده اید و ورک شاپ و یا میز کار شما به هم ریخته است و این باعث می شود تا کار کردن برایتان سخت شود از این بابت افترافکت یک منوی ورکشاپ در اختیار شما گذاشته تا در صورت لزوم این به هم ریختگی را درست کنید، کافیست تا منوی ورکشاپ در کنار ابزارها را باز کنید و از این قسمت دکمه ریست ورکشاپ (reset standard workshop) را بزنید، دوباره صفحه شما درست می شود.

 

شخصی سازی ورکشاپ

اگر چیدمان صفحه کارتان را دوست ندارید نگران نباشید شما می توانید میز کارتان را بر اساس دلخواهتان بچینید. (شما باید راحت و آسوده کار کنید، یک میز کاری غیر قابل قبول کار شما را خراب می کند پس قبل از هر کاری، سعی کنید میزکارتان را بر اساس راحتی و سلیقه تان بسازید و یا ورکشاپ استاندارد را دوست داشته باشید)

پنل ها را همانگونه که می خواهید بچینید و سپس از طریق منوی ورکشاپ، گزینه  new workshop را بزنید، نام ورکشاپتان را بنویسید و  اکی کنید، خوب این اولین دستوری است که به این نرم افزار داده اید، از این به بعد میز کار شما به منو اضافه می شود و می توانید آن را برای خودتان انتخاب کنید.

 

پنل های نرم افزار افترافکت

اکنون لازم است تا شما با پنل ها آشنا شوید، پنل اول، پنل پراجکت،  Project است ، این پنل همانطور که از نامش پیداست می تواند به شما کمک کند تا پروژه هایتان را مدیریت کنید، و اطلاعاتی را در رابطه با فایلهایتان در پروژه به شما می دهد، پنل افکت ها دومین قسمتی است که در این نرم افزار مشاهده می کنید، وجود یک پنل Preview و یک پنل سیکوئنس (sequence) هم در ورکشاپ شما باز هستند، نگران نباشید، این پنل ها ابزار کار شما هستند، اصلا نترسید این یک نرم افزار بسیار ساده و به خوشمزگی یک ساندویچ بزرگه (به قول بعضیا یه غول خوشمزه)

یک قسمت پرکاربرد این نرم افزار پنل تایم لاین است، در واقع اصلی ترین قسمت کار ما همین قیمت هست و تمامی پروژه با کمک این پنل ساخته می شود.

 

خوب چطوری و از کجا شروع کنیم

اولین کاری که شما بعد از انجام مقدماتتان (همان تنظیمات میز کار) باید انجام دهید این است که یک پروژه بسازید، برای ساختن یک پروژه باید منوی کامپوزیشن را باز و از این منو گزینه New Composition را انتخاب کنید، پنجره ای شبیه به پنجره زیر برای شما باز می شود.

 

021 - آموزش جعبه ابزار در افترافکت

 

تنظیماتی که فعلا با آنها کار خواهیم داشت

Composition Name : نام کامپوزیشن شماست که می توانید به دلخواه تنظیم کنید

Width , height : طول و عرض کامپوزیشن شما را نشان خواهد داد.

Resolution: که کیفیت پروژه شما را تعیین می کند

Duration: طول زمان انیمیشن شما در این کامپوزیشن

و نهایتا Background Color که رنگ پس زمینه را مشخص خواهد کرد.

می توانید کامپوزیشن را اکی کنید و آن را در ورک شاپ خودتان ببینید.

برای ادامه به قسمت دوم مقالات آموزش افترافکت بروید.

 

جمع بندی

شما با استفاده از نرم افزار قدرتمند و کاربردی افتر افکت به تدوین و ساخت انواع انیمیشن ها بپردازید، بخصوص موشن گرافی ها که افراد کاربلد با آن درامدخوبی هم دارند، لذا با ما در ایزی دیزاین همراه باشید تا طی یک سری از مقالات به کسب مهارت های لازم در افترافکت بپردازیم.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نظراتبدون دیدگاه
ارسال دیدگاه