معرفی ایلوستریتور و کاربردهای آن ⭐️

صفحه اصلی » وبلاگ » ایلوستریتور » معرفی ایلوستریتور و کاربردهای آن

ایلوستریتور یکی از بهترین و کارآمد ترین نرم افزار های طراحی و گرافیک در جهان است و معرفی ایلوستریتور و کاربردهای آن می تواند به شما قدرت فوق العاده ای دهد. این نرم افزار پرقدرت توسط شرکت ادوبی طراحی و عرضه شده است. در حال حاضر بسیاری از هنرمندان و گرافیست های حرفه ای از این نرم افزار برای خلق آثار خود کمک می گیرند. شما با آشنایی با ایلوستریتور وارد دنیایی می شوید که قدرت خلق آثار بی نظیری را در آن دارید. طراحی لوگو، بروشور، سر برگ، بنر به علاوه هر کاری که در فتوشاپ می توان انجام داد، با سرعت و خلاقیت بیشتر،  قدرت فوق العاده ای است که تسلط بر ایلوستریتور در اختیار شما قرار خواهد داد.

 

آشنایی با ایلوستریتور و قابلیت های آن

معرفی ایلوستریتور

ایلوستریتور چیست؟

هنرمندان و طراحان گرافیک از ایلوستریتور برای خلق آثار هنری خود به شکل وکتور های مقیاس پذیر از نرم افزار قدرتمند ادوبی ایلوستریتور استفاده می کنند. معمولا از این آثار به دلیل حالت وکتور و مقیاس پذیر آن در صفحات وب و صنعت چاپ استفاده می شود. یکی از ویژگی های آثار ایجاد شده در این نرم افزار این است که مقیاس پذیری بی نظیری دارند.

این موضوع به این معنا است که شما می توانید از طریق آشنایی با ایلوستریتور آثار هنری خود را بدون افت کیفیت بی نهایت کوچک یا بزرگ کنید. با این ویژگی مهم بعدا به صورت مفصل آشنا خواهیم شد.

همانطور که گفته شد از ایلوستریتور برای ساخت لوگو، آیکون، اشکال پیچیده، الگو ها، تایپ انواع متن ها در روزنامه ها و مجلات، ساخت کارت ویزیت و ایجاد گرافیک مورد نیاز برای وبسایت ها ای با دستگاه ها مختلف ( تبلت، موبایل و لپ تاپ) سازگاری دارند، استفاده می شود.

 

علاوه بر این از این نرم افزار قدرتمند در بسیاری از کار های دیگر و در کنار سایر نرم افزار های ادوبی مانند این دیزاین، فتوشاپ، فلش و افترافکت استفاده می کنند.

به این ترتیب اگر شما یک طراح گرافیست یا یک هنرمند هستید ادوبی ایلوستریتور بهترین و قوی ترین نرم افزاری است که از آن می توانید برای انجام پروژه های خود استفاده کنید. آشنایی با ایلوستریتور شما را وارد بازار کار طراحی گرافیک خواهد کرد و از لحاظ مالی نیز می تواند یک شغل پر در آمد را برای شما به همراه داشته باشد.

 

آشنایی با مفهوم وکتور

ایلوستریتور یک نرم افزار بر پایه وکتور است. آشنایی با این مفهوم به شما می کمک می کند که توانایی های ایلوستریتور را بهتر درک کنید. در سایر نرم افزارها مانند نرم افزار فتوشاپ بر پایه پیکسل کار می کنند. این موضوع سبب می شود که محدودیت ها ای برای سایز و اندازه عکس ها یا آرت ورک (ArtWork) تولید شده وجود داشته باشد.

به این ترتیب شما برای استفاده از این عکس ها باید مسائلی مانند رزولوشن صفحه و تعداد پیکسل ها را در نظر داشته باشید. تمام عکس ها ای که توسط دوربین های عکاسی گرفته می شود بر پایه پیکسل است. و هر چقدر تعداد پیکسل ها بیشتر باشد عکس شما کیفیت بیشتری نیز خواهد داشت.

 

اما همانطور که گفته شد ما در ایلوستریتور بر پایه وکتور ها کار خود را انجام می دهیم. در وکتور ها شما به رزولوشن وابسته نیستید و می توانید شکلی را در ایلوستریتور تولید کند که در اندازه ۳ سانتی متری و ۳ متری دارای کیفیت یکسان و بدون تغییر باشد.

به زبان ساده تر شما در ایلوستریتور محدودیتی برای کوچک یا بزرگ کردن اجسام ندارید اما در نرم افزار ها ای که پایه آن پیکسل است برای زوم کردن محدود به رزولوشن عکس هستید و در صورت زوم کردن از کیفیت عکس کاسته خواهد شد. به تصویر زیر کمک بیشتری به توضیح این مسئله می کند.

 

 

تصویر سمت چپ بر پایه پیکسل است و بعد از زوم کردن کیفیت خود را از دست  داده است. تصویر سمت راست بر پایه وکتور است و بعد از زوم به هیچ وجه تغییری در آن ایجاد نشده است.

 

کاربردهای نرم افزار حرفه ای ایلوستریتور

تا اینجا با مهمترین قابلیت ایلوستریتور یعنی استفاده از وکتور آشنا شده اید. اما این تنها قابلیت این نرم افزار فوق العاده نیست. ایلوستریتور دارای تعداد زیادی ابزار کاربردی و منحصر به فرد است که به شما برای ایجاد هر چیزی که در ذهن دارید کمک خواهد کرد. به همین دلیل آشنایی با ایلوستریتور می تواند به شما برا نشان دادن خلاقیت ها و هر آنچه به آن می اندیشید کمک کند.

در واقع ادوبی این نرم افزار را به گونه ای طراحی کرده است که تا دندان مسلح باشد. به همین دلیل اصلا نیازی نیست که نقاش ماهر یا طراح با تجربه ای باشید تا بتوانید از آن استفاده کنید. زمانی که بر ابزار های ایلوستریتور تسلط پیدا کنید می توانید بدون استفاده از هیچ چیز اضافه ای نقاشی کنید، طراحی های بزرگ انجام دهید و پروژه های خود را به انجام برسانید. در مقالات بعدی به طور مفصل با این ابزار ها و قابلیت های هر یک آشنا خواهیم شد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نظراتبدون دیدگاه
ارسال دیدگاه